thePencil.org Ar RaiYan: There...

Tuesday, September 18, 2007

There...

Sudah lama tak update. Saya baru pulang dari Muzakarah Nasional di Masjid KLCC. Baru dilantik jawatankuasa baru 07-09, terus pi muzakarah. Patutnya SU sessi lepas yang perlu buat laporan RJ1 strategik planning yang lepas. Tapi kenapa entah, ajk baru pula kena bentang. Kena tembak laaa....aiseh...tak aci la
Anyway... dakwah perlu diteruskan!!

oh ya stok tshirt labuh muslimah sudah sampai. Stok kalini banyak pula. tapi coklat dan maroon dah abis. Ada stok:
1. hitam hijau
2. hijau hitam
3. merah hitam
4. skyblue
5. blueblack
6. oren hitam (ada sikit je lagi)
7. hitam oren

PROMOSI HARI RAYA: RM 25 sahaja (sehelai)


Kot ada sesapa nak beli buat balik kampung di hari raya ini. silakanlah!!

p/s: Salam ramadhan buat semua. maaf pak latip, tak dpt jumpa sebab datang dengan group. Terus balik haritu juga.

7 comments:

Mynie said...

kak najah, nak beli baju labuh merah hitam satu, blue black satu. saiz both L (muat kot?). pastu yg tat nenas tu jadi tak? nak minta hantar ke nibong tebal. kak najah emailkan saya akaun number, nnt saya kasi address.. boleh? kak najah berniaga bazar ke bulan ramadhan ni?

Raiyan said...

ok mynie,tshirt ada. mynie bg alamat yer. sms akak.
alamak...tart tak buat penghantaran ke nibong tebal la....
cemana ek.kesian pula.

huhu...tak buka bazar ramadhan. tatau nak jual apa pula :)

Ahlan Wa Sahlan... said...

assalamualaikum

salam ramadhan.. nice blog la. dah lama d link kan dalam blog kami. tahniah atas usaha anti. kami try cari your e-mail add tp x jumpa. maaf ye, terpaksa bertamu di sini. sekadar membuat tawaran.. berminat tak utk jadi pengedar t-shirt muslimah produk seni puteh? setakat ni kami belum ada dealer di tempat awak. boleh layari blog kami..n feel free to contact us. jazakillah.

http://seni-puteh.blogspot.com / seniputeh@yahoo.com

Raiyan said...

seniputeh,
terima kasih atas tawaran. memang berminat.insyallah tahun depan bila kedai buku saya di kangar dah bukak, saya nak buat kiosk kecik utk jual tshirt.
memang nak pelbagaikan tshirt dan amik dari pelbagai supplier. nanti saya contact awak ye11

Ahlan Wa Sahlan... said...

mudah2an produk Islam dengan mesej dakwah akan makin berkembang, subur dalam jiwa. jazakillah.. moga awak sekeluarga juga akan terus maju jaya.

shazana said...

salam,,

saya ada baca dari blog anda dan berminat utk menjadi pengedar t-shirt labuh muslimah di kawasan Batu Pahat, Johor..so, blh tak bg detail ttg design, harga (termasuk pos) dan sebagainya..thanks for respon..(nak emel tapi tak jumpa dalam blog ni..)

- shazana
assyauq_85@yahoo.com

adiLa said...

salam..

bagaimana ya jika ingin menjadi reseller?

keluarga sy berminat utk pasarkan t-shirt muslimah di pasar-pasar malam. memandangkan xbanyak (tak ada kot) t-shirt muslimah di pasar malam.
area negeri sembilan dan bawah selangor.


mahu mencuba.
bagaimana ya?

boleh emailkan pada saya caranya? syrtnya?

tq.
=)

 
blog template by suckmylolly.com