thePencil.org Ar RaiYan: Perlis Bookfair 2008

Wednesday, April 30, 2008

Perlis Bookfair 2008

Adus...
saya belum sempat upload gambarnya. Tapi sungguh memenatkan. Bermula dari 23 April hingga 1 Mei. Membuatkan saya keletihan teramat. Rasanya saya peserta booth yang sarat pregnant. hiks. Lelain muda belia belaka.
Bila lama berdiri rasa cam nak tercabut kaki. Last2, saya jadi tukang tulis resit je. Mujur ada Qis yang banyak membantu. Asalnya niat nak tolong suami, tapi suami pula kena tolong saya :).Kedai Iqra' Books di Plaza Mara pun buka juga. Syukur ada staf yang boleh diharap. Tapi si Syahirah ni budak lepasan SPM, tak lama lagi masuk IPT... berenti la dia.huhu. sedihnya...

Saya sudah jarang/tidak ke kedai dah. Penat menapak tangga Plaza Mara tu. Syahirah le informer saya. Packing t-shirt, jual, amek order... semua harapkan dia. Alhamdulillah... pelanggan semakin mencari-cari tshirt labuh rupanya. Tambahan pula time gaji, memang sales banyak. Kedai pun kena buka awal n tutup lewat sedikit.

Thanks abang kerana bagi space utk jualan tshirt, walaupun bulat mata dia...hampir setiap hari catatan sales tshirt melebihi/atasi buku.hehe. Suami sudah mula bersuara "ehem, lepasni tokeh tshirt kena bayar sewa jugak ye... sponsor celcom broadband ka". uhuk!!

Harini Brand Sumayya come out with new design... ini dia!


Brand:Sumayya
Design:Pink Stripe
saiz: XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL
Prize:RM40


Brand:Sumayya
Design:Blue Stripe
saiz: XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL
Prize:RM40

klik untuk image lebih besar. Saya suka warnanya. Lepas bersalin nak pakai yang blue tu la.Suami kata macam nyamuk. hey! Ini style le bang. haha

6 comments:

Azhar Abdullah said...

Salam..

Kami singgah di booth anda yg sebelah Time n Life tu..in fact my wife ada beli dari booth you...

Tahniah...

Raiyan said...

oo ye ke...
terima kasih byk2. doakan ek.
baru nak mula meniaga

HAPPYIRFA said...

salam najah..
sian awak kena layan sms sy hari2.

Hany FF said...

kak najah! wah..banyak negeri buat pesta buku lepas KLIBF ek. kami balik klate last weekend...pun ada pesta buku. Meriah gak! Perlis buat kat mana ek pesta buku skrg? zaman Hany sekolah dulu kat depan perpustakaan negeri tu lah tempat kami ber'pesta buku' tiap2 tahun ;)

eyzzah said...

Kak najah, comel nye baju warna pink tu. Rasa cam nak beli je. Ade lagi ke?

Raiyan said...

eyzzah...
ada, eyzzah nak saiz ape ek?

 
blog template by suckmylolly.com