thePencil.org Ar RaiYan: Salam Aidilfitri

Wednesday, October 10, 2007

Salam Aidilfitri

Lama tak update...tetiba update untuk ucapkan selamat hari raya pula.adus...

Alhamdulillah... harini last penghantaran kuih-kuih raya tempahan kawan-kawan. Tak update sebab kalut banget buat kuih. sampai pening2...
Buat 2 jenis aje...lum terer lagi macam Dr Azwan kita. Insyallah...mana tahu raya tahun depan terer macam doktor tu. yer tak doc?

sempat snap gambo tart nenas


aik..mana pulak saya letak gambo cookies nih? aiyaa...
Tahun ni tumpu pada 2 jenis kuih aje. Then cut off awal sebab penat giler walaupun amik sorang adik ni untuk membantu. huhu. Tahun depan dok pikir lagi samada nak buat ker idak.hehe. Raya haji pun orang dah tanya. isk...raya puasa pun belum lagi kak oi!

Mintak maaf pada sesapa yang menempah gelang inai. Saya tak sempat siapkan tempahan dan tutup tempahan awal. huhu.
Jemputlah beraya ke rumah. Tahun ni giliran beraya di Perlis.Raya kedua shoot to Penang.Yeay!!
Lepas raya ni cadang nak rehat lelama sikit kat Penang. Beraya-raya di rumah sedara mara,kawan-kawan sekolah/kampus.

Salam Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin dari kami:

Wan Saifuddin Wan Muda
Najah Farahin Ahmad Faisal
Wan Raiyan Nusaibah Wan Saifuddin

p/s: Selamat berangkat Angkasawan Negara-Dr Muszaphar!! Selamat melihat dan menafsir keindahan ciptaan Allah swt,dapat berfikir dengan keajaiban Ilahi....moga bertambah Iman dan Amal.

3 comments:

Mynie said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin buat kak najah sekeluarga dr kami sekeluarga! :) kalau lama di penang, mungkin ada rezeki kita boleh jumpa? kami pun akan ke sana, tp lama lg.. dlm raya 6/7.. nnt saya sms..

anamiraa said...

najah,
selamat hari raya, maaf zahir batin.

tak pernah jumpa, tapi terpikat dengan tart nenas awak...he he he..

ZLAA said...

Selamat Hari Raya. Lamanya tak update.

 
blog template by suckmylolly.com