thePencil.org Ar RaiYan: Basic deco class

Sunday, November 22, 2009

Basic deco class

Alhamdulillah... berakhir sudah kelas petang tadi. Merasa jadi cikgu kejap. hehe. Memula macam tak konfiden juga. Tapi kawan-kawan ni teringin nak belajar. Ikutkan aje. Lagipun ajar kawan-kawan, takde hal punya. Yuran pun amek harga kawan-kawan juga. Feedback, diorang happy sangat sebab dapat tau serba sedikit skill baking cake n deco terutamanya...pastu request pulak mintak buat kelas cupcake. aiyaarkkk!

Wahai anak-anak muridku... balik nanti praktis selalu ya!! Tahniah. Dalam banyak-banyak pattern saya ajarkan, semuanya pakat nak buat basketwave kat tepi kek. haha. apa yang best tuh.
Hajar... cantek deco dia. Orangnya diam ajer. concentrate betoi.
Ni anak dara sorang yang naughty! hehe. dah tak sabar nak 'ngap' the cake
Kak Maznah yang cool...
Kak Rohaya, bakal tokeh bakery... saya segan kat dia sebab dia pandai buat cheesecake n bun. huhu

Kelas seterusnya, lepas raya haji. Kawan-kawan juga nak datang belajar. Harap-harap saya masih larat lagi time tu. heee

5 comments:

مريم أبو أحمد said...

puan hajar pun ada.. hajar, nanti bawak kek datang uia eh.. :P

the author said...

yam,
hajar kata nak bagi kat fatah jer. ngeh ngeh ngeh
-kaknajah-

ummu_ammarz said...

teringin sgt nak belajar buat kek. tp jauh la kat arau nuuuu.hehehe

um. masyitah said...

geramnya..teringin juga nak belajar.hu hu
salam aidil adha ya

HappyIrfa said...

woo..dah buleh bukak kelas kek.
tahniah

 
blog template by suckmylolly.com