thePencil.org Ar RaiYan: Choc Moist Cake

Tuesday, December 08, 2009

Choc Moist Cake



Semalam pergi belajar Choc Moist Cake with Rose Ganache kat Inasaly di Perda. Rasanya ini kelas terakhir saya sebelum bersalin. hehe. Lepasni berehat kat umah dengan anak-anak yang sering ditinggalkan ini (kesian mereka)

Terkejut datang je kelas, Mck mahani (mak sedara suami) pun ada. Tergelak kami. Masing-masing... Aikkkk??

Alhamdulillah, kelas berakhir dengan selamatnya dan kek tersebut selamat saya bawa pulang ke Arau. Kak Rohaya nak beli kek tersebut untuk hantaran anaknya harini 8 Dis. Rasa sayang lak nak bagi. Hehe. Anyway Zaid, Selamat Pengantin Baru. Ahadni akak n Abg saif serbu ke majlis kahwin Zaid yaa!!
Ada sesiapa nak order? sementara saya masih belum due. hehe

P/s: terima kasih cikgu Lina, sempat saya shopping keklapis darinya untuk hadiah hantaran walimah Cikgu Amin.

4 comments:

DiA said...

kyg balik msia ni, kak najah kena watkan kek choc satu :D

cuppiwink said...

wahh.. best nyer kak long!! org tak reti nak buat rose mcm tuh.. sgt mencabar!! keep it up... jadi skang ni, kak long hutang 3 kek.. kek rose ganache nih, blackforest & kek icing.. hee.. mai sini lepas pantang nanti bawak tau! heee.. muaaxxx.. take care!! semoga dipermudahkan & lancar segala urusan bersalin nanti..

the author said...

kakyang,
insyallah kalo tak bersalin lagi

beb,
kiter tgk awak belajar ngan kak dalea ler. lagi terer. awak hutang kiter cupcakes fondant yer!
memang kiter zero bab2 fondant n gumpaste.huhu

DiA said...

kyg balik perlis insyaAllah selasa ni.. :) see u insyaAllah

 
blog template by suckmylolly.com