thePencil.org Ar RaiYan: He is 29th...

Monday, July 07, 2008

He is 29th...

Happy 29th Birthday to my silent romantic man...

Berpagi-pagi pulun siapkan Blueberry Cake. Pertama kali membuatnya. Terima kasih kak Pnut yang mengajar menggunakan 'whipping cream' melalui sms je. Sempoi punya cikgu. hehe.

Betoi cakap kak Pnut, kalo dah buat pertama kali mencuba resepi dan agak menjadi... rasa semangat pulak nak buat dan try resepi-resepi lain :)

Alhamdulillah hasilnya...




Belahan Jiwa Saya...


kakak ibah yang turut mengaku kek harijadinya.haha

dan...
Ini pula keadaan anak saya pabila dijaga oleh babanya. Suka-suka baba letak anak merata-rata. adake letak atas meja ofis. Bahaya betul.



8 comments:

dianz said...

happy birthday buat babanya nusaibah n tasneem. 7 july kan? aduh sama betuul :D

Aina Ana said...

Alahai..aku pun terasa terkehel leher tengok anak hang macam tu..hehe

the author said...

dianz,
6 july...sehari sebelum kamu :)

huda,
bestnyer ko gi ireland round uk,paris.jeles gue.hehe

Mynie said...

wah, cantiknya kak najah hias kek tu... cubaan saya menghias kek setakat ni, masih di takat 'malu nak ambik gambar' hehe.. yelah, cuba pun ikut suka je, tak mintak tunjuk ajar/resepi pun haha.. kek buatan isteri, tentunya lebih istimewa dan dihargai..

awalnya tasneem berkenalan dgn fail-fail dan kabinet di soho baba/ummi nya hehe..

the author said...

mynie,
sebenarnya malu nak letak gambo tu. tapi kak pnut suh letak, katanya bg semangat supaya akan dtg semangat nak buat lagi.haha

Cicha-MamaShaina said...

hai from indonesia, i was browsing something but hopped in to your blog. It really tickles me to see the baby sit on meja ofis itu.. My God, apa sudah kuat lehernya?

Can't imagine bila si baby suddenly terguling cuz she's not strong enough to hold her position.. Be careful lah ya Ummi and baba.. 'ngilu' saya melihatnya ;)

dianz said...

betul setuju dengan cicha! nyimpen bayi kayak nyimpen boneka aja :D

HAPPYIRFA said...

SALAM NAJAH..
pandai awak buat kek/macam rupa kek kat kedai ek..
hubby awak sama tahun dgn kita jugak .taun 79..
hepi belated besday yer

 
blog template by suckmylolly.com