thePencil.org Ar RaiYan: "Secret language of Babies"

Thursday, September 04, 2008

"Secret language of Babies"

Saya tergelak bila melihat video nih. Kakak Ibah pun tergelak. Lepas tengok video ni,dia tertunggu-tunggu pula adik Tasneem beraksi.Bahasa-bahasa baby seperti 'Neh'=hungry,'Owh'=sleepy dan lain-lain lagi rasa cam cute sangat! enjoyed it!!



klik "Secret language of Babies"

3 comments:

aisyah said...

hehe..dah terlambat la kak najah. kan dier ckp from 0-3month.. tasneem genap 3 month kan smlm..hehe mgkin ada lagi kot last2..boleh capture nti..

the author said...

hehe.sempatla capture sket2.
but every mom has their instint, so boleh la paham sket2 akan bunyi2 anak masa lapar,masa ngantuk, masa kembung perut n so on. itu takyah follow that kajian sebab ia berdasarkan instint n pengalaman.hikss.

~chOTTo~ said...

ya betul!!! hee.. for danisy mmg dh lambat dh.. coz he's coming to 7 months. tp bab kembung perut n need changes to masih boleh pakai lagi.. furthermore.. instinct para ibu nih mmg kuat.. betul tak?? hee..

 
blog template by suckmylolly.com