thePencil.org Ar RaiYan: The Google Girl

Tuesday, March 23, 2010

The Google Girl

Kak Ibah sudah pandai google. sebelumni dia melihat saya selalu menggunakan google untuk mencari maklumat. lantas dia meng'google'kan diri untuk bermain games. Malangnya tak pandai mengeja lagi.
aduh,anak-anak zaman sekarang....

4 comments:

مريم أبو أحمد said...

ini jenuh kena pantau ni.. karang jumpa website pelik2 tatau.. hehe

@mn4ever98@ said...

mak ai..cerdiknya...aduh besar la lagi tgjwb kita parents ni untuk 'monitor'.....

the author said...

tu la..ritu dia google girls games.jumpa games awek barbie yg pasang2 baju tu. dah la barbie tu tak [akai baju. so yg main games tu kena cari baju pakaikan. adoila...kena pantau lebih ni.dia dah pandai

am0i Ida said...

subhanallah pandainya kak ibah nie..bahaya nie kak..cerdik betul dia ya..dgn hanya memerhati dia sudah bole buat..anak ida yg iffah nie 4thn dah pandai chat kat ym..dia perati kita tekan enter kat mana..abis window kawan tu kuar perkataan tahapahapa..maklumla tak pandai baca n menulis lagi...tp berlakon macam orang besar...

memang lojikla kalau ida pernah terpikir dulu tak lama lagi babypun gi skolah..!

 
blog template by suckmylolly.com