thePencil.org Ar RaiYan: Cupcakes Class

Monday, April 05, 2010

Cupcakes Class

Alhamdulillah selesai sudah kelas semalam. seronok tengok keceriaan di wajah student yang datang belajar dan bawak balik cuppies untuk dimakan bersama keluarga.

masyithoh dan fairuz, fairuz ni kawan kak hanin kolej komuniti yang datang belajar cupcakes last week

kak syikin dan hajar sudah lama saya mengenali mereka ini....

kak rohaya, tokeh roti dan kek. kata kak rohaya, anak lelakinya sangat pandai forsting kek buttercream. cayalah zaid

ni feza, teman baru kenal di FB... salam perkenalan Fiza. anak kembar you sangat comel

terima kasih kerana sudi datang belajar cupcakes, saya mohon maaf jika ada sebarang kekurangan atau terkasar bahasa. Nanti jumpa lagi ya, selamat berbisnes :)

alhamdulillah...harini sudah cukup simpanan saya selama sebulan menjalankan projek baking. akhirnya dapat memiliki dslr idaman. hiks. lepasni, buat tabung untuk tour europe pulak.

4 comments:

Aina Ana said...

Best kan..dapat kumpul duit secara berbisnes lepas tu beli barang idaman.

Aku ni kumpul duit secara savings gitu je laa. Nak berbisnes barang bukan kepakaran aku. Lebih kepada bisnes services kot. Mana tau impian nak jadi Professional Photographer akan tercapai suatu masa nanti :D

You can do it nak kumpul duit tour Europe tu.

Mynie said...

wah semoga bertambah rezeki :)
saya ada tag akak, jemput singgah di blog utk ambil ye.. terima kasih..

am0i Ida said...

Alhamdulillah..tahniah kak..amoi tumpang hepi..amoipun suka kalo dpt jadi cam akak, bole buat kelas sendiri..dulu gi kelas skang akak buat kelas kan hehe

semoga akak terus sukses..wahh tambah lagi kedai baru ya..nak dtg la nnt..rezeki kauthar :)

buku said...

salam mynie, dah tgk dah kat blog mynie,tp takdan nak buat tag
kakda, aku respek ngan mu sudah tour merata...sangat jeles.haha
amoi, akak berkira2 nak lepaskan kedai tu ket MPK semula. rasa tak bersedia nak handle lagi. suka lagi dok umah buat keja.huhu

 
blog template by suckmylolly.com