thePencil.org Ar RaiYan: Pilihan..

Thursday, July 26, 2007

Pilihan..

Amboi-amboi...blog ni sudah jadi blog gelang pula.Haha...
atas permintaan, pelanggan minta saya letakkan beberapa gambar gelang untuk pilihan. Ini ada saya letakkan antara gelang yang saya buat...


Inai 001 :warna smoked topaz+light colorado


Inai 002: warna amethyst+ rose


Inai 003: warna Light Siam+ shadow


Inai 004: tatau kaler ape ini.hehe.tapi cantik banget.


Inai 005: warna topaz+jonquil


Inai 006: warna olivine+lime


Inai 007: warna Jet+black diamond

Warna lain, kejap yer... baru nak amik gambar.

p/s: kak nurazzah, dah dpt sms akak. nanti bg ukuran. Paklatip,saya dah dpt msg.berkenan yang mana satu agaknye tu.hehe

5 comments:

ummibatrisya said...

salam,

maaf tak sempat akak nak jawab tag raiyan. busy sangat. baru sekarang free sikit tapi dah berlapuk lah plak nak jawab tag. lain kali ek.

cantiknya inai 007 tu. bape harganya...macam nak satu je. nanti raiyan msg akak ek...rasanya bukan bulan ni, bulan depan. bulan ni batrisya punya bday, nipis beg duit akak...sbb dia nak beli basikal. :)

Raiyan said...

kak ummi,
lama tak dgr brita kak ummi.takpe akak bz.paham2 :)

wah, bestnyer batrisya mintak adiah beskal.hiks.

akak yg grey+black tu ye. rm50 kak.takpe bulan depan kalo nak, bgtau aje kak.saya buatkan

kakLuna said...

syok nya hang...perniagaan bertambah maju..Alhamdulillah dan tahniah...aku pun cam kak ummi lah..bulan depan baru leh nak order..bulan ni dah pokai sbb p KL ari tuh..hehe

Latiptalib said...

Raiyan

Mem kata kalau cantik nak order lagi..alamak. hehe

Raiyan said...

Luna:hehe.paham...paham... janji order!muehehe

pak latip:hehe.tu yg nak dengar sangat tu.hehe

 
blog template by suckmylolly.com