thePencil.org Ar RaiYan: Sambutan Tshirt

Friday, June 29, 2007

Sambutan Tshirt

Alhamdulillah, sambutan tshirt labuh agak memberansangkan. Tiap-tiap hari ada aje buat urusan penghantaran. customer walk in ke kedai pun boleh tahan juga. Banyak stok dah habis. terutama saiz yang biasa orang pakai. M, L, XL.Saya sedang menanti untuk 2nd batch punya dari kilang. Agak lambat juga siapnya. jammed dengan tshirt untuk sambutan hari kebangsaan kata mereka. so terlambat sedikit.

Terima kasih pada pelanggan maya yang memberi sepenuh kepercayaan memesan tshirt melalui emel dan sms pada saya. Kadang-kadang, tak sempat saya nak jawab emel, duit dah masuk siap dalam akaun saya. uish!

di attachkan sekali lagi dengan available stoknya.



AVAILABLE TSHIRT

Tshirt blueblack: XXXL & XXXXL
Tshirt Skyblue : L, XL, XXL, XXXL
Tshirt Merah hitam: L, XL, XXL, XXXL
Tshirt hitam hijau: L, XL, XXL, XXXL
Tshirt hitam oren: XXXL only
Tshirt maroon: L, XL, XXL, XXXL
Tshirt coklat : sold out!
tshirt hijau hitam: L, XXL

Stok baru untuk bagi saiz yang habis insyallah pada awal bulan julai.Terima kasih buat semua para pelanggan dan pembaca blog yang setia.

We can't spell S" "CCESS without "U" !!

2 comments:

Anonymous said...

assalamualaikum kak,
nak tanye, tshirt labuh ni kalau basuh,warna dia turun tak?

Raiyan said...

adik,
jawapannya: tidak.hehe
ia seperti t-shirt yg lelain juga.tak turun warna apabila dibasuh

 
blog template by suckmylolly.com