thePencil.org Ar RaiYan: IQRA' BOOKS

Wednesday, March 19, 2008

IQRA' BOOKS

Selamat datang ke Iqra'Books. Ada few pictures yang diambil. Banner dan bunting sudah ada di pintu masuk Plaza Kangar. Cuma papantanda kedai belum ada coz nak kena tunggu pihak MARA yang siapkan. Diorang nak seragamkan untuk semua penyewa.



Lum finalise lagi,masih dalam proses menambah buku dan banyak lagi nak kena make over. Kena panggil eric,casa impian tu ka? :)




Anak saya, berbaju pink. Melayan anak-anak customer buat puzzle.


Saya cuma mengambil sedikit ruang untuk tshirt labuh di hujung sebelah luar kedai


stok tshirt ikut saiz. Any order?? hehe


Banner dah naik kat Plaza Mara

6 comments:

mardhiah12 said...

pergh! hebat, hebat....bagus akak bagus...bangga da kawan jadi businesswoman :D

Mynie said...

kak najah,
thanks for showing gambar2 sekitar iqra' books.. comelnya ibah layan customers - she must be the youngest customer service/sales assistant in the world hehe :) tak cadang nak turun ke pesta buku kl bulan depan ni?

Raiyan said...

aini,
jgnle ckp cenggitu, malu la :). akak,baru nak mula/merangkak le aini.

mynie,
memang akan turun bookfair, tp yg kompem saif akan pi. akak time tu dah tak larat travel. kalo pi pun, tak best rasanya, sebab tak larat jalan dan org pun tanak bwk kiter.huhu

ummi_ammarz said...

hebat nie.nnt kalau pegi perlis,nak singgah kedai akak la.bleh?

Aina Ana said...

cewah!!! makin maju hang punya bisnes..aku doakan makin maju lagi insya'Allah...amin

Raiyanz said...

ummi_ammarz,
eh,datangla! tapi byk lagi nak kena makeup.maklumla baru 2 minggu

huda,
mekasih huda, eppy besday to u!!!

 
blog template by suckmylolly.com