thePencil.org Ar RaiYan: update!

Saturday, March 15, 2008

update!

Alhamdulillah...PRU telah selesai. Berakhir dengan sujud syukur dan banyak-banyak berdoa agar kerajaan baru ini tiada perpecahan dan bersatu.Tak sangka,terharu,sujud syukur....

Harini genap 2 minggu kedai kami dibuka. Alhamdulillah dapat seorang staf yang banyak membantu. Saya dan suami tidak perlu terkejar-kejar membuka kedai. Adik baru tu tolong bukakan kedai, kemas, susun, update stock dan sebagainya. Saya boleh tumpukan buat kerja lain selepas ini. Banyak kerja lain tertangguh akibat pembukaan kedai sebelum ini. Di samping berehat sementara menantikan kehadiran orang baru :)

Jualan t-shirt alhamdulillah. Setiap hari ada order masuk melalui emel or sms. Walk in pula, setiap hari pasti ada sales. Paling kurang 2 helai tshirt dijual. ok la tu buat permulaan. Ramai pelanggan baru.

Gambo kedai belum ambil lagi. aiyaark..terlupa bawak kamera. Cuti sekolah ni agak sibuk sedikit, sebab Nusaibah tak ke sekolah. Saya semakin tak larat, huhu. Sudah masuk 7 months pregnancy. Ikut kan hati... nak tido aje sepanjang hari.hehe

p/s1: saya sedang menantikan si Aini (milofuze.blogspot.com) menghantar copy filem 'ayat-ayat cinta'. hehe. Sudah lama akak tak rilek2 wahai aini.huhu

p/s2: untuk Pak Yus (pinkayu.blogspot.com), sudah sekian lama dia menanti, maaf pak yus, next week saya uruskan pembayaran, kemudian bapak hantar ya!! afwan, sibuk banget sih minggu ini!

p/s3:Perlantikan MB
Tahniah kepada Sultan-sultan Melayu kerana tidak hanya mengikut telunjuk ahli politik. Sultan Perak, Raja Perlis, Sultan Selangor sudah menunjukkan kebijaksanaan mereka dan dengar Sultan Terengganu juga akan ‘bersuara’.

Depa dok bantah-bantah ni... nak jadi penderhaka ke?

4 comments:

Aina Ana said...

Wah!! Hang makin maju nampaknya..alhamdulillah..
Eh, nanti kalau hang dapat cite tu, bg aku sekali..hehehe..

Raiyan said...

kak da,
wokeh...
how's da 'ehem-ehem' progress?? hehe

mardhiah12 said...

kak najah, dah pos pagi tadi tau..test tau nanti boleh buka ke idak

Raiyan said...

wah! tq2 aini!
tak sabaq nak tgk.harap2 dapat harini. semalam kedai dah sampai komputer baru. boleh rasmi dengan tgk citer tu.nueheheh

 
blog template by suckmylolly.com