thePencil.org Ar RaiYan: Stock clearance!!! Lelong! Lelong!

Friday, March 28, 2008

Stock clearance!!! Lelong! Lelong!

Salam,
tshirt2 dibawah ini discontinue stock. Akan datang takkan keluar lagi stok ni. So ada saki baki saya mau clear kan stoknya. Anyone interested? sms or emel me ok!. Sms, cepat sket nak reply dari emel, coz kat kedai baru ni belum boleh access internet lagi.



Available size: SOLD OUT!
Harga lelong: Rm 34
Harga Asal Rm 39
Brand: Sumayya
Warna: Dark Brown



Available size: XXL-2
Harga lelong: Rm 34
Harga Asal Rm 39
Brand: Sumayya
Warna: Black



Available size: S-1,M-1
Harga lelong: Rm 34
Harga Asal Rm 39
Brand: Hilyah
Warna: White



Available size: M-2,XXL-2(sold-kak fiza)
Baki: M-1,XXL-1
Harga lelong: Rm 34
Harga Asal Rm 39
Brand: Sumayya
Warna: orange checks



Available size: S-2 (satu dah dijual)
Baki: S-1
Harga lelong: Rm 34
Harga Asal Rm 39
Brand: Sumayya
Warna: Maroon



Available size: SOLD OUT!
Harga lelong: Rm 34
Harga Asal Rm 39
Brand: Sumayya
Warna: Skyblue



Available size: S-2 (sold:Bidah,saiz S-1),XXXL-2(xxxl:1 helai dah jual)
Baki: S-1
Harga lelong: Rm 34
Harga Asal: Rm 39
Brand: Hilyah
Warna: Darkblue



Available size: SOLD OUT!
Harga lelong: Rm 34
Harga Asal: Rm 39
Brand: Hilyah
Warna: Mediumblue

2 comments:

dian said...

kabar buruk kak najah. T-shirt yg new model itu dah laku terjual! dah habis stok! maafkan daku telat ambil gambarnya, training masih belum selesai! ah, bukan rizkimu maybe. modelnya tu sama dengan t-shirt yg warna biru langit tu, cuma bedanya ada motif bunga di ujung kiri bawah, dan ada tmbahan kain rajuan woll putih di atasnya. cantik memang.
sekarang begini saja, kak najah cepatlah datang ke Bandung, mari lihat sendiri model2 t-shirt yg cantik2 n pastinya MURAH!

Raiyan said...

wow! tak sabar nak ke bandung gini.
tapi sekarangni ngak bisa naik kapalterbang... tengah sarat regnant.hehe. marah pilot nanti!

 
blog template by suckmylolly.com