thePencil.org Ar RaiYan: brownmail...hehe

Wednesday, February 24, 2010

brownmail...hehe

Dapat sms dari Nizah (http://ummuaisyah.multiply.com)
"Salam.my dear fren,there's somethng 4 u in ur postbox.just to express my appreciation for u fren"

aaa...sangat sweet.. dia tolong compile kan untuk saya tanpa dipinta. Boleh pasang dalam kereta. (Sebenarnya dah mintak Saif buatkan, tapi Saif sibuk minggu ni),oh Nizah, macam tau-tau aje saya sangat menggilai Maher Zain. hehe. Susah nak jumpa kawan yang susah payah buat surprise untuk kita cenggini,senyap-senyap tinggal barang dalam post box. Agaknya kalo dia lelaki, mungkin saya terjatuh cinta. Mujur nizah perempuan. hiks
Terima Kasih Nizah!! luv u!

2 comments:

Baitul SMR said...

Subhanallah, Najah kenal Nizah ye? Kirim salam Mar padanya.. Dia junior Mar kat UTM dulu.

the author said...

salam mar
kenal...dah 7 tahun dah kenal nizah sejak najah kawen n menetap kat sini. umah kami dekat2 aje. tapi jarang jumpa sebab masing-masing sibuk. huhu

 
blog template by suckmylolly.com