thePencil.org Ar RaiYan: MCB n FC

Thursday, February 25, 2010

MCB n FC

Semalam gi blajar marble cheese brownies dan fruit cake
kat http://cekmekzue-zue.blogspot.com/2010/02/najah-from-perlis.html. Memang dah lama berhajat nak belajar. Tercapai juga. Kebetulan nakpi collect duit kat kedai Alor Setar (dengar macam best aje collect duit,haha. tipu...tak banyak mana pun ...). No kakzue, i didnt have any bakery shop yer. Homemade... dapur belakang umah aje. huhu

Thanks kakzue kerana sudi terima saya sebagai anak murid kakzue, orangnya soft spoken dan sangat baik. Mesti kakzue gelakkan saya yang terkial2 ni. hihi. Canteknyer dapur Kakzue, barang-barang kek tersusun kemas. Mula la saya berangan nak ada dapur cenggitu alahai ...
Lupa la pulak nak amek gambar dapur !

who's hand is this? haha
this photos from kakzue's blog

with sifu-kakzue, now i'm so fat ok!

my first mcb got this from kakzue's blog

my first fruit cake

2 comments:

Hany FF said...

wahh...nampak cam sodap! ;) dah abih pantang dah ek kak najah?
btw, nanti bleh la jadi tokguru hany plak. projek masa cuti-cuti di kampung (huhu...tak pernah cukup masa kalau balik kg...byk tul programnya) ;)

the author said...

hany,
lama tak jumpa mu
-kaknajah-

 
blog template by suckmylolly.com