thePencil.org Ar RaiYan: Jawapan

Tuesday, October 21, 2008

Jawapan

Alhamdulillah...
Harini saya dapat surat tawaran untuk menghadiri kursus kek, pastri dan roti yang saya pergi interbiu Jumaat ritu. Rupanya selama 4 hari. 3 nov hingga 6 nov. Belajar buat bun pelbagai, muffin pelbagai, blueberry n blackforest cake, span kek n hiasan kek, cream puff n eclairs, pizza dan coklat chips cookies.

Saya tatau le boleh grab sampai mana. huhu. Sebab saya ni kira peserta bermula dari zero nih. Tapi yang penting kena practice selalu selepas kursus.

Rasa teruja pula. Terimakasih Mara! (nota: bukan ayat mengampu yer.heee)

4 comments:

aisyah said...

salam.

nanti dh pandai buatkan eclairs dgn cream puff..suka. paling suka eclairs..bestnye!!

Mynie said...

fuiyoo memang intensive habis tu.. mcm2 belajar dlm masa 4 hari.. lepas tu jangan lupa ajar kitorg pulak k? hehe :)

HappyIrfa said...

salam najah..
pasni buleh bukak bakery lak kan?semoga berjaya slalu

the author said...

aisyah, nanti kalo saya dah terer buat, kena beli kat saya ek.hehe

mynie,
lepasni akak bukak kelas ajar korang pulak.haha

irfa,
mekasih atas doa. saya pun berangan gak nak bukak bakeri. tapi lambat lagi la.tatau la thn bila tu.hihi

 
blog template by suckmylolly.com