thePencil.org Ar RaiYan: Teringin nak buat apa yer...

Saturday, October 18, 2008

Teringin nak buat apa yer...

Sembang-sembang pasal masa depan... tiba-tiba suami tambah,"Apa kata bila dah stable bisnes kita nanti... kita buat keja yang menjadi minat kita selama ni. ok tak?" cemana tu? tanya saya balik." ye la.. selama ni kalo kita teringin nak buat sesuatu, tapi tak terbuat sebab sibuk dengan bisnes, so terpendam macam tu aje la"

oo gitu... terfikir jauh sekali suami saya ni. hmmm...kalo abang... nak buat apa? tanya saya. "abang nak jadi wartawan". haaa??? nak tergelak pun ada. Rupanya saya belum habis mengenali suami saya ini. Wartawan majalah i katanya. haha.
ok juga tu, atlaeast leh la interbiu saya buat masuk majalah ker... kan!

kalo saya?

saya nak sambung belajar. Macam Baiti... macam Aini ... bahagianyaaa...hehehe

4 comments:

Mynie said...

bestnya cakap pasal impian :) tapi saya segan nak cerita impian saya hehe.. sambung belajar salah satu drpdnya tp masih menimbang2 hmm...
jom kak, kita pakat buat part time :)

Fun Muffin on da Net said...

Hahaha.. klaka gak ye kalau dah dok bersembang psl impian suami isteri ni. Kalau bleh dteruskan, insyallah usahalah kearah tu. Mcm akak impian nak jadik wordl class photographer blom tercapai. Impian nak bukak cafe sendiri pun blom. Insyaallah nanti suatu hari kalau diizinkan Allah, jadilahkannnn... aminnn...

Ummu Auni said...

jom sambung belajar :D
best tau!

the author said...

mynie,
jom! hehe. agak2 pecah tak kepala kita?hehe

aini,
jeles tgk aini dah nak grad dah nih.bestnyerr

kakfarah,
akak memang seswai bukan cafe n bakery kak.tgk muffin akak terhangat di pasaran.
akak...susah wo nak cari worldclass photographer pompuan :)

 
blog template by suckmylolly.com